Automatikk og Beslag

Eksempel-skyvedor-tofloyetvDørautomatikk

Vi er Nord-Norges største og mest komplette leverandør innen det profesjonelle marked mtp salg, service og vedlikehold av alle typer dørautomatikk.

Vi er lokal forhandler for Besam og vi leverer både slagdørsautomatikk, skyvedørsautomatikk, sikkerhetssluser og karuselldører med mer. Kontakt oss og vi hjelper deg med å finne det produktet som passer best for dine behov. Vi har alltid automatikk og utvalgte slitedeler på lager.

Visste du at myndighetene stiller krav om at alle dørfelt med automatisk betjening er underlagt krav om dokumentasjon om årlig tilsyn. Krane Glass & Fasade kan tilby driftsavtale på alle typer dørautomatikk/dørkaruseller i hele regionen.

Dorkarusell-BesamSlagdorsautomatv

Beslag

Krane Glass & Fasade besitter vi en stor kompetanse og erfaring innen feltene lås, beslag og mindre anlegg for adgangskontroll og er samarbeidspartner for TrioVing. Vi kan tilby bistand med prosjektering av komplette anlegg for adgangskontroll..

Vi er også leverandør av rulleporter, rullegitter røykluker for bruk i butikk og i integrasjon med brannalarmanlegg. Disse leveres som oftest med motorstyring.

Rullegitter-Alux-2Rullegitter-Aluxv