Bilglass / Solfilm

Krane G&F har en egen avdeling for bilglass. Vi er autorisert bilglassverksted og kjedemedlem i Autoglass KJEDEN. Vi kan tilby lånebil i forbindelse med skifte av frontrute/bilglass.

Bilglass i dag

kundebil-autoglass-bilglassDet har vært stor utvikling på bilglass skifting de senere årene. Før var rutene montert i gummipakning mens man for en del år tilbake begynte å lime inn rutene. Dette var fordi at frontruten ble en bærende del av og var med på å stramme opp bilens karosseri.

Fra å være noe man så ut av ble frontrutens betydning viktig for at bla airbager utløses riktig. I dag har man også lys-/regn-/duggsensor i bilglasset, og noen biler har til og med speedometer i frontruten, mens siderutene omkranses av sideairbager. Alle disse faktorene er med på å gjøre bilglass til et arbeid som burde utføres av fagfolk. Vi kan bilglass!

Krane Glass & Fasade as skifter bilglass og alle typer glass i alle typer kjøretøy.
  • Bilglass
  • Glass til buss
  • Glass til traktor og andre spesialkjøretøy
  • Glass til båter m.m.

Vi har også avtaler med flere av byens transport firmaer og har derfor en del lastebilruter på lager.

Skifte eller reparere bilglass?

Skifte-bilglassfSprekker eller steinsprut reduserer førerens utsyn og kan i mange tilfeller være trafikkfarlig. Ved store skader er det nødvendig å skifte ruten, mens mindre skader kan repareres i henhold til fastlagte retningslinjer for reparasjon. Steinsprutskade dekkes av forsikringsselskapet om du har kasko eller delkasko/minikasko.

Har du kasko eller delkasko koster en ny frontrute ikke mer enn egenandelen du har fastsatt med ditt forsikringsselskap. Som regel er egenandelen for skifte av frontrute for personbiler ca kr 2.000,- og du taper ikke bonus!

Er du usikker på om din forsikring dekker skaden du har fått og evt egenandel - kontakt oss eller kom innom oss – vi kontrollerer skadeomfang og avklarer om ruten kan repareres eller må skiftes og vi gjør de nødvendige avklaringer mot forsikringsselskapet ditt. Vi kan bilglass!

Solfilm

Det er mange fordeler ved å velge å legge solfilm på rutene på bil - I tillegg til at bilens utseende ofte fremheves gir bruk av film en svalere bil da filmen stopper opptil 60% av strålingsvarmen, den bidrar til å holde ruten sammen og virker dermed beskyttende for både passasjer og på interiør ved evt ulykker, den reduserer opp mot 100% av UV-strålingen som bleker interiøret og den bidrar til hindret innsyn. En pent lagt film er dessuten med på å øke bilens verdi.

Solfilm for bruk på bil finnes i dag i alle varianter og kvaliteter. Krane Glass og Fasade har valgt å satse på film av beste kvalitet, og vi benytter montør med 17 års erfaring i faget for å sikre oss at du som kunde skal få det beste resultatet på din bil. Vi kan derfor gi deg som kunde både en fornøydhetsgaranti på resultatet og 5 års garanti på filmen. Ta kontakt med oss i dag!

Skifte-Bilglass2Bilde-Solfilm-bilglassautoglass-Lokalet-Midtun-020