Fasade

Polars_1Fasadeglass

I den senere tid har bruken av glass som fasadekledning økt i popularitet og erstatter mer tradisjonell kledning i andre plateprodukter så vel på offentlige bygg/næringsbygg som i boligblokk og elementer i fasade på bolig.

Glass er et produkt som i kombinasjon med riktig valg av innfestingsmetode og øvrig oppbygning av bakenforliggende vegg gir en tilnærmet vedlikeholdsfri fasade med et glansfullt og eksklusivt inntrykk. Fasadeglass leveres etter mål og med fargenyanse etter ønske.

Hjorne_Lexus_fotograf_Gaute_BruvikGlassfasade

Med bruk av glass med riktige egenskaper er det mulig å benytte store deler av en bygnings fasade til glass samtidig som man holder seg innefor de gjeldende energikrav som er satt av myndighetene.

Glassfasade kan opparbeides med glassfasadeprofiler i aluminium etter varierte prinsipper og i kombinasjon med isolerglass i forskjellige størrelser der dør og opplukkvindu kan integreres i profilene.

En fasade kan i prinsippet variere fra å bestå av et enkelt felt til å være en komplett vegg. Det er og mulig å få levert fasadekonstruksjoner som tilfredsstiller krav til brannklasser..