Kinoreklame-1Krane Glass & Fasade er en moderne glassmester med tradisjoner tilbake fra 1908. Per i dag er vi 12 ansatte med bred erfaring og vi dekker stort sett alt innenfor glass og fasadefaget. Vi holderen til i moderne lokaler i Ærfugl 6 ved Langnes handelspark i Tromsø.

logo-100aarVår organisasjon er tilrettelagt for å kunne håndtere større prosjektoppdrag ifm nybygg/renovering innen hele regionen og er innehaver av sentral godkjenning. Videre utfører vi alt av større og mindre arbeider lokalt – skifte av vindusglass så vel som skifte av glass med karm, balkonginnglassing, rekkverk, solskjerming osv. Vi har eget lager og glassverksted for kapping, sliping og bearbeiding av glass/speil og acrylprodukter. Videre har vi en egen avdeling for bilglass. I tillegg er vi en betydelig aktør innen levering og drift av dørautomatikk.

KG&F er medlem av glass- og Fasadeforeningen som er bransjens interesse-organisasjon. Gjennom medlemskapet her er vi sikret en jevnlig oppdatering innen kunnskap om produkter, forskrifter og trender, og vi kan ved behov støtte oss på foreningens kompetanse – alt dette er fordeler som vi ser kommer våre kunder til gode.

I tillegg til å være en mesterbedrift er vi også autorisert glassrådgiver, autorisert fasaderådgiver og godkjent for ansvarsrett.

Krane Glass & Fasade as er en Miljøfyrtårn-bedrift og sågar innehaver av sertifikat nr 1 i Tromsø – Vi har lenge jobbet med miljøspørsmålet og har en fokus på å kontinuerlig forbedre interne rutiner, leverandører og organisasjon/metode der målet er å redusere den belastning vår bedrift påfører miljøet.

logo-mesterbedrift logo-miljofyrtarnLogo_Ansvarsrett

StartBANK_logo  logo-glassforeningen