Plastprodukter

Acryl/plexiglass

Akryl-Rakkestad_skoleAcryl har en rekke utmerkede egenskaper. En av disse er høy slagfasthet - er ca 25 ganger sterkere enn glass. Lystransmisjonener unik, faktisk høyere enn glass. Disse egenskapene gjør acryl til et meget anvendelig materiale til bl.a. innglassing og balkonger.

Lexan/polycarbonat

Lexan utmerker seg blant andre materialer med sin optiske kvalitet kombinert med en meget stor slagfasthet. Lexan er 250 ganger sterkere enn glass med samme tykkelse. Denne unike kombinasjonen av slagfasthet, værbestandighet og transparens gjør lexan særlig egnet til innglassing og overdekninger. Lexan kan kaldbukkes og er derfor også egnet til vindskjermer for båt og mc.

Thermoclear/kanalplater

Lexan-ThermoclearThermoclear er ideell for mange applikasjoner fra veksthus og svømmehaller til industrielle bygninger, kontorer og stadionanlegg. Fordelene er lav vekt, høy stivhet, uknuselig, lett og tilpasse. Produktet finnes i flere tykkelser og finnes i blank og opal (hvit) farge. Disse produktene er vesentlig rimeligere enn klar plexi og lexan i tilsvarende tykkelse.

Rodeca/Videco

rodeca2Polikarbonat paneler er bygd opp som flerlags plater av polycarbonat. Not og fjær systemet gir en meget enkel og økonomisk montasje. De mange mulighetene med innfarging og struktur gir en stor frihet for designere og arkitekter. Anvendelsesområder: fasader, dagslysfelt i haller, lagerbygninger, utestuer og interiør.