Rekkverk

Rekkverk-Q-rail-2Med tiden har rekkverk utviklet seg fra å være en funksjonell gjenstand til å bli en dekorativ detalj som fremhever både hus og rom.

Nå er både kunder, byggherre og arkitekt beviste på den rolle som rekkverket spiller og det stilles klare krav til både de funksjonelle og estetiske egenskapene til rekkverk.

Rekkverk i rustfri utførelse i kombinasjon med glass kan i dag tilpasses de aller fleste behov og er ofte benyttet der man ønsker en mer eksklusiv finish.

Ønskes en noe rimeligere løsning samtidig som krav til funksjonalitet og et tilnærmet vedlikeholdsfritt produkt er aluminium i kombinasjon med glass et godt alternativ som man i dag ser mer og mer benyttet også på vanlige eneboliger. Aluminiumsrekkverk kan og leveres lakkert i ønsket farge.

For den nevenyttige kan ofte med enkle grep gamle rekkverk oppgraderes eller gis et nytt utseende ved å tilføre glass i kombinasjon med f eks tre. Man skal midlertidig være oppmerksom på at det er strenge regler og krav til glassprodukter og innfesting av disse i kombinasjon med rekkverk - en bør derfor alltid konsultere fagpersoner for råd og tips.