Vinterhage / Balkong

Bilde-Balkonginnglassing

Balkonginnglassing er et en halvklimatisert løsning som blir mer og mer brukt i Nord-Norge. Med det økende antall leiligheter og hus med balkonger som har kommet de senere år har også behovet av å utnytte balkongplassen blitt større i et marked der kvalitetsarealer har en høy verdi.

Skreddersydde løsninger der balkong kles inn med uisolerte glass gjør at balkongen får et helt annet og utvidet bruksområde – og sommersesongen utvides med mange uker samt at terrasse møbler og grillen kan stå på terrassen hele året.

Vinterhager

Vinterhage-StalloveienVi fører uisolerte konstruksjoner som kan lukkes helt opp hvis været skulle vise seg fra sin beste side og man har mulighet til å skjerme seg når vind og temperaturen faller. Vi tegner og leverer også isolerte vinterhager. Dette fåes med isolerte glass/funksjonsglass som tilfredstiler dagens krav til isolering.

Vinterhager har ikke samme muligheter for åpning men de kan leveres med åpnings luker og dører. Profilene i vinterhagene leveres i mange farger etter kundens ønsker.

Vi  kan også levere fullisolerte konstruksjoner/vinterhager etter spesialmål og ønsker.

Kontakt oss for tilbud!